Umgås, lek och lär.

En solig söndag i augusti hade vi lånat scouternas lägergård i Ora för att bjuda in medlemmar och andra intresserade till en eftermiddag med roliga aktiviteter och möjlighet till social samvaro. Vi gick en tipspromenad med natur och miljöfrågor. Vi letade växter i området utifrån alfabetets bokstäver. Jag fick t e x lära mig att det finns vild persilja. Vi gjorde upp eld och grillade korv. Vi experimenterade med barkbåtar i den lilla bäcken som slingar sig genom området.

Vi tyckte alla det var en trevlig och givande dag och vi vill därför bjuda in till en liknande dag i vår.

Ulla

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.